Inhoud

Op stap door het oorlogsverleden

De Peter Pauwels Campagne trekt naar Brussel voor de verkenning van het oorlogsverleden van de gemeenten langs de Middenring R21 in het oosten van het Brussels Gewest.

Op zaterdag 08 juni verlaat de Peter Pauwels Campagne haar thuisbasis in Leuven en trekt naar Brussel voor de verkenning van het oorlogsverleden van de gemeenten langs de Middenring R21 in het oosten van het Brussels Gewest. 

Deelnemers zijn welkom vanaf 10u in het OSB-huis (Triomflaan 40, 1160 Oudergem) voor een brunch en koffie en kleine presentatie, waaropvolgend de Danny Carleer je meeneemt doorheen de Brusselse oorlogsgeschiedenis. Wacht zeker niet te lang: aan deze uitstap kunnen slechts 30 mensen deelnemen!

Er zal ook driemaal de tram genomen worden om men te verplaatsen tussen locaties. Indien je zelf niet over een abonnement beschikt kunnen wij voor jou een dagpas voorzien (ticket apart aan te kopen bij de tickets). Je kan er ook voor opteren om deze dagpas zelf via de app van de MIVB aan te kopen.

Let op: er worden twee brochures gemaakt (eentje voor de gemeenten Elsene en Etterbeek, de andere behandelt Sint-Lambrechts-Woluwe en Schaarbeek). Een van de brochures is in de prijs begrepen – de andere brochure zal ook beschikbaar zijn en kost € 10.