Inhoud

Soudal Brussels Universities Cyclocross - Spaghetti

Op zondag 18 februari 2024 worden de VUB Main Campus en de ULB Campus de la Plaine voor de zesde keer omgetoverd tot een cyclocrossparcours voor de Soudal Brussels Universities Cyclocross.

Om jouw honger na de cross te stillen serveert de Oudstudentenbond VUB opnieuw spaghetti, ditmaal in de Italiaanse gelegenheidstaverna: Luigi's. Bang om gedehydrateerd te geraken? Wij geven een gratis consumptie bij elke bestelling én een gratis consumptie voor de eerste 50 bezoekers in luigi's vanaf 18u00.

De top van de vrouwelijke en mannelijke Elite bij de veldrijders zullen er strijden voor de X2O Badkamers Trofee tijdens de Memorial Caroline Pauwels en de Memorial Paul De Knop.

Gratis tickets met een +1 voor VUB'ers

Studeer of werk je aan de VUB? Of ben je afgestudeerd aan de VUB? Dan hebben we goed nieuws: je krijgt van ons twee gratis toegangstickets ter waarde van 30 euro (2 x 15 euro) voor de cyclocross : 1 voor jou en 1 voor de partner die je meebrengt. Die laatste hoeft zelfs geen VUB'er te zijn!

Het enige wat je moet doen is je op deze site inschrijven en je op de dag van de cyclocross aanbieden in de U-residence op de VUB Main Campus. Op vertoon van je inschrijvingsbewijs met QR-code (die je na je hier te hebben ingeschreven gemaild wordt) ontvang je dan jouw gratis toegangstickets.

OPGELET! De tickets zijn beperkt! OP = OP

Geen ticket kunnen bemachtigen? Geen nood! Tickets kosten 15 euro in voorverkoop en 17 euro ter plaatse. Tickets in voorverkoop kunnen worden aangekocht op de site van de Brussels Universities Cyclocross. Kinderen jonger dan 12 jaar betalen geen inkom.

  • 9u00: Parcours open voor publiek
  • 11u00: Junioren mannen
  • 12u10: Beloften U23 mannen
  • 13u45: Elite vrouwen - X20 Trofee Memorial Caroline Pauwels
  • 15u00: Elite mannen - X20 Trofee Memorial Paul De Knop
  • 18:00: Spaghetti avond Luigi's