KLIK HIER OM DE ETALAGE TE BEZOEKEN

‘Etalage’ vervangt de vroegere aanbodslijst van activiteiten voor afdelingen van Mensen & Wetenschap en het Humanistisch Verbond. ‘Etalage’ is een online magazine met een wetenschappelijk en humanistisch aanbod lezingen en workshops voor de afdelingen van M&W en het Humanistisch Verbond. Via deze digitale Etalage kunnen afdelingsvoorzitters activiteiten opzoeken op thema (via de grote thematische rubrieken), maar ook op naam van de aanbieder, trefwoord, enz. Iedere activiteit kunt u desgewenst downloaden (en nadien ook afprinten mocht u dat willen). U kunt overzichtslijsten downloaden en afprinten met de titels van meerdere activiteiten.

Klik hier om door de Etalage te bladeren

Elke afdeling krijgt een premie van € 100 voor de organisatie van een activiteit uit de Etalage (met een maximum van vijf per kalenderjaar). Daarnaast is er een lopend jaarthema dat voor een krachtig verbindend kader zorgt tussen de werking van de afdelingen en van de nationale secretariaten. Afdelingen die rond het jaarthema werken krijgen een extra financiële aanmoediging. Concreet betekent dit dat een afdeling voor jaarthema-activiteiten een premie krijgt van €150 per activiteit (met een maximum van twee per kalenderjaar).

Onze collega bij het Humanistisch Verbond, Laura Michiels, is verantwoordelijk voor de Etalage. Ze creëerde op vraag van Mensen & Wetenschap een rubriek ‘Mensen & Wetenschap’, waar u kunt u rondsnuisteren in het wetenschappelijk aanbod. Laura zal u als actieve afdeling en vrijwilliger de komende jaren met raad en daad ondersteunen en begeleiden (met informatie, instrumenten, workshops, enz.) om samen met het nationaal secretariaat de ambities en doelstellingen van het hedendaagse Humanistisch Verbond zo goed mogelijk te realiseren.

 

Neem een kijkje in de Etalage via https://www.etalage.humanistischverbond.be/.

Voor ondersteuning of vragen rond de etalage of premies, kunt contact opnemen met Laura Michiels via [email protected]